Yogini retreat

  • Drømmer du om tid til dig selv med afstresning, stilhed, ro og forkælelse?
  • Kunne du tænke dig at give slip og fordybe dig i nuets kraft?
  • Har du lyst til at finde tilbage til din indre feminine kerne?
  • Længes du efter at genopdage din egen skønhed, kraft, intuition, sensualitet og livsglæde?
Hvis du kan svare ja til ovenstående og ønsker nydelse og næring til din krop, sind og sjæl, så giv dig selv en gave og tag med!
Dette weekend retreat er kun for kvinder og holdes på skønne Villa Fjordhøj i Skælskør. Kurstedet ligger i naturskønne omgivelser og har romersk bad, elverbad, sauna og dejligt yogalokale. Retreatet forløber fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag med 5 yogasessioner.
Yogaen er en kombination af hatha flow, yin yoga, restorative stillinger, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation. Vi vil også danse free-flow dans for at løsne op på kropslige og mentale spændinger. Det er en fordel hvis du har lavet lidt yoga før, men ikke et krav.
Detaljeret program følger senere...

Foreløbig program:
Fredag kl. 17:00-19:00 Aftenyoga
Lørdag kl. 10:00-12:00 Morgenyoga
Lørdag kl. 16:00-18:00 Eftermiddagssession
Lørdag kl. 20:00-21:00 Aftenmeditation og afspænding
Søndag kl. 10:00-12:00 Morgenyoga

Imellem klasserne er der rig mulighed for at slappe af, gå ture, nyde naturen eller sove. Du følger bare din egen rytme. Alle klasser er frivillige, dvs. det er op til dig hvilke du vil deltage i.

Pris fra 3600 kr. pr. person med yoga, 2 overnatninger (i deleværelse), fuld forplejning (morgenmad, frokost, aftensmad), finsk sauna og udendørs elverbad. Det koster ekstra for eneværelse og romersk sauna. Er du interesseret? Så send mig straks en mail og få mere info! Begrænset antal pladser.