Retreat i den magiske skov

26-28. april 2019, Sverige

  • Kunne du tænke dig en bedre forbindelse til dig selv, din krop, din intuition & dit hjerte?
  • Mere stilhed, ro og nærvær?
  • Forkælelse til din krop og sjæl?

Så kom med på dette yogaretreat i de smukke svenske skove til foråret. Vi vil fordybe os i hatha yoga, meditation, afspænding, gå ture i skoven, nyde den dejlige sauna ved søen og spise lækker vegetarmad.

Når vi ikke laver yoga kan du slappe af i din hytte eller ved brændeovnen i fællesstuen, nyde stilheden og naturen - alene eller sammen med andre.

Du vil tage hjem fyldt op med ny energi, velvære og glæde i krop og sjæl.

Retreatet er den ideelle weekend for dig, som har brug for en pause fra hverdagen, koble af og vil forkæle dig selv med bevægelse og ro i den vidunderlige natur.

DATO & TID

Fredag den 26. april 2019 kl. 13:30

Søndag den 28. april 2019 kl. 15:00

UNDERVISNING

Der vil blive undervist i hatha flow/vinyasa yoga, yin og blid yoga, åndedrætsøvelser, guidede meditationer, visualiseringer og afspænding. Jeg laver muligvis også en danseklasse lørdag til dem der har lyst til at deltage. Det er en fordel, hvis du har prøvet yoga før, men ellers laves undervisning på en måde, så alle kan følge med. Hvis der evt. er udenlandske deltagere med, vil undervisningen foregå på let forståeligt engelsk.

Temaer vi vil udforske:

  • Hvordan du skaber mere (selv)kærlighed
  • Hvordan du (gen)finder og skaber magi i dit liv
  • Hvad er det din sjæl kalder dig til i dit liv nu

PROGRAM

Detaljeret program kommer snart.

STEDET

Retreatet foregår på det nyistandsatte retreatsted "Skoven Kalder" i de svenske skove ned til en skøn, stille sø. Dette er en smuk ødegård, med basal luksus og hygge. Vi bor i små hytter rundt omkring i skoven og hvor naturen på alle måder er tæt på os. Du skal også ud på en lille gåtur, når du skal i bad eller på toilettet fra din hytte. Måltider er i hovedhuset, hvor der også er hyggelig stue med pejs og udendørs lounge. Undervisningen foregår i den smukkeste yogasal med gulvvarme og panoramaudsigt til skoven. Der er yogamåtter og yogaudstyr. Der er sauna med udsigt til søen. Stedet er helt unikt og nærende for alle sanser.

"Skoven Kalder" ligger kun 2,5 times kørsel fra København i bil (ca. 7 km fra byen Ryd i Sverige). Se mere under transport.

SE BILLEDER AF STEDET HER.

Skoven kalder... Sjælen kalder... til et dejligt sted ude i naturen... til et sted inden i dig selv...

TILMELDING: hos yogalærer Barbara Szorad på pureyogadk@gmail.com

PRIS: 3995 kr./person som inkluderer undervisning, 2 overnatninger i delt dobbeltværelse (eller to-personers), alle måltider, kaffe/te og sauna sessioner.

Du tager selv linned og håndklæde med, eller det kan lejes for 100 kr/person.

Enkeltværelse: 500 kr. ekstra/person (begrænset antal)

EARLY BIRD BONUS (værdi 550 kr.): Hvis du tilmelder dig inden 1. januar får du en 30 minutters 1:1 session med mig (online) efter retreatet, hvor du får indviduel coaching og vejledning. Det kan enten være relateret til din krop, hvor du får yogaøvelser og tips til din egen praksis, eller life & soul coaching om et emne/udfordring i dit liv.

BETALING

Depositum: 1500 kr. betales ved tilmelding for at sikre din plads. Restbeløbet betales inden 1. marts. (Jeg sender betalingsinfo ved tilmelding. Restbeløb kan evt. deles op i 2 rater efter aftale.)

Ved tilmelding efter 1. marts betales det fulde beløb.

ANTAL: 12-14 deltagere

TRANSPORT

”Skoven Kalder" ligger ca. 7 km fra byen Ryd og 35 km fra Karlshamn, ca. 2,5 times kørsel fra København i bil.

I BIL:

Hvis du kører i bil sender vi GPS koordinaterne 1-2 uger før retreatet.

I opfordres til samkørsel, som kan koordineres, når jeg ved hvem der er tilmeldt. Har du en bil og vil dele benzin- og broudgifter, kan kørslen frem og tilbage gøres for ca. 200 kr./person, hvis I er 4 i bilen.

MED TOG:

Fra Kbh. til Karlshamn: 2,5 time. Billetten koster ca. 400 kr. t/r. Find billetter på: www.sj.se

Fra Karlshamn kan vi arrangere fælles afhentning i bil. Dette koster ekstra.

BETINGELSER

Når du har indbetalt depositum på 1500 kr. er din tilmelding bindende. Restbeløbet skal betales inden 1. marts.

Afbudsregler: Afmelding kan ske skriftligt på email. Hvis du afmelder dig, refunderes depositum ikke. Hvis du afmelder dig inden 1. marts kan du få dit indbetalte beløb tilbage minus depositum. Fra den 1. marts gives ingen refusion, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden. Jeg skal have information herom.

I tilfælde af, at retreatet aflyses, refunderes hele dit indbetalte beløb. Retreat gennemføres ved minimum 10 deltagere.