Yogini Retreat i den magiske skov (kun for kvinder)

26-28. april 2019, Sverige, Ryd

Click here for English version

  • Er du vintertræt og har du mistet kontakten til dig selv i hverdagens travlhed?
  • Længes du efter mere forbindelse til dig selv, din krop & dit hjerte?
  • Ønsker du at booste din energi og vitalitet?
  • At vække din indre strålende Gudinde?

Så kom med på dette nærende weekend retreat i de smukke svenske skove til foråret.

Vi vil fordybe os i yoga, meditation, afspænding, dans, refleksion, stilhed, gåture i skoven for at booste energien og vitalisere krop og hjerte. Vi vil nyde sauna sessioner ved søen for at rense ud og detoxe, og måske også en dukkert eller to i søen. Vi vil spise lækker vegetarmad. Vi vil reflektere i stilhed eller i samtale hvad der gerne vil fødes inde i dig.

Når vi ikke har undervisning eller anden fælles aktivitet kan du slappe af i din hytte eller ved brændeovnen i fællesstuen, nyde stilheden og naturen - alene eller sammen med andre.

Retreatet er for dig, som har brug for en pause fra hverdagen, for at genskabe kontakten til dig selv og din feminine essens og kraft. Det er også for dig, som ønsker et energiboost og at vække krop, hjerte og din indre strålende Gudinde!

Du vil tage hjem med fornyet energi, vitalitet og glæde i krop og sjæl.

DATO & TID

Fra fredag den 26. april 2019 kl. 13:30

Til søndag den 28. april 2019 kl. 16:00

UNDERVISNING

Gennem forskellige øvelser såsom hatha flow yoga, yin og blid yoga, åndedrætsøvelser, guidede meditationer, visualiseringer og afspænding vil vi skabe kontakt til krop, sind og sjæl. Derudover vil der være en dansetime og refleksionsøvelser.

Det er en fordel, hvis du har prøvet yoga før, men undervisning laves på en måde, så alle kan følge med.

Temaer vi vil udforske:

  • Feminin essens, flow og kraft
  • Kvindens energi og forårsdetox
  • Hvordan du skaber mere balance og selvkærlighed/selvomsorg

***BEMÆRK! Hvis der er udenlandske deltagere med, vil undervisningen foregå på let forståeligt engelsk.***

PROGRAM

Du modtager detaljeret program når du har tilmeldt dig. Der vil være ca. 12 timers undervisning i alt.

STEDET

Retreatet foregår på det nyistandsatte retreatsted "Skoven Kalder" i de svenske skove ned til en skøn, stille sø. Dette er en smuk ødegård, med basal luksus og hygge. Vi bor i små hytter rundt omkring i skoven og hvor naturen på alle måder er tæt på os. Du skal også ud på en lille gåtur, når du skal i bad eller på toilettet fra din hytte. Måltider er i hovedhuset, hvor der også er hyggelig stue med pejs og udendørs lounge. Undervisningen foregår i den smukkeste yogasal med gulvvarme og panoramaudsigt til skoven. Der er yogamåtter og yogaudstyr. Der er sauna med udsigt til søen. Stedet er helt unikt og nærende for alle sanser.

"Skoven Kalder" ligger kun 2,5 times kørsel fra København i bil (ca. 7 km fra byen Ryd i Sverige). Se mere under transport.

SE BILLEDER AF STEDET HER.

Skoven kalder... Sjælen kalder... til et dejligt sted ude i naturen... til et sted inden i dig selv...

PRIS: 3995 kr./person som inkluderer undervisning, 2 overnatninger i delt dobbeltværelse (eller to-personers), alle måltider, kaffe/te og sauna sessioner.

Du tager selv linned og håndklæde med, eller det kan lejes for 100 kr/person.

Enkeltværelse: 500 kr. ekstra/person (begrænset antal)

BETALING

Depositum: 1500 kr. betales ved tilmelding for at sikre din plads. Restbeløbet betales senest 1. marts. (Jeg sender betalingsinfo ved tilmelding.)

Ved tilmelding fra og efter 1. marts betales det fulde beløb.

ANTAL PLADSER: 12

KLIK HER FOR TILMELDING

Q & A: Har du spørgsmål inden du tilmelder dig? Kontakt mig på pureyogadk@gmail.com og book en afklarende samtale på telefon eller Skype.

TRANSPORT

”Skoven Kalder" ligger ca. 7 km fra byen Ryd og 35 km fra Karlshamn, ca. 2,5 times kørsel fra København i bil.

I BIL:

Hvis du kører i bil sender vi GPS koordinaterne 1-2 uger før retreatet.

I opfordres til samkørsel, som kan koordineres, når jeg ved hvem der er tilmeldt. Har du en bil og vil dele benzin- og broudgifter, kan kørslen frem og tilbage gøres for ca. 200 kr./person, hvis I er 4 i bilen.

MED TOG:

Fra Kbh. til Karlshamn: 2,5 time. Billetten koster ca. 400 kr. t/r. Find billetter på: www.sj.se

Fra Karlshamn kan vi arrangere fælles afhentning i bil. Dette koster ekstra.

BETINGELSER

Når du har indbetalt depositum på 1500 kr. er din tilmelding bindende. Restbeløbet skal betales senest 1. marts.

Afbudsregler: Afmelding kan ske skriftligt på email. Hvis du afmelder dig, refunderes depositum ikke. Hvis du afmelder dig inden 1. marts kan du få dit indbetalte beløb tilbage minus depositum. Fra den 1. marts gives ingen refusion, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden. Jeg skal have information herom.

I tilfælde af, at retreatet aflyses, refunderes hele dit indbetalte beløb. Retreat gennemføres ved minimum 10 deltagere.

TILMELD DIG HER

Q & A: Har du spørgsmål inden du tilmelder dig? Kontakt mig på pureyogadk@gmail.com og book en afklarende samtale på telefon eller Skype.

Tidligere kursister siger:

"Urban yogaretreat var for mig det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid! Jeg har ikke oplevet noget før som dette, og som sagt, så forsvandt mine øresmerter - er stadig helt sikker på der var noget healing på spil. Jeg synes jeg blev mere rolig, og rent mentalt var det en oplevelse jeg rigtig gerne vil opleve igen." - Evon Johansen

"Efter en undervisningstime i yoga hos Barbara er jeg altid gået hjem med følelsen af velvære, energi og følelsen af at være fuldstændig tilstede i nuet og i kroppen. Spændinger og muskelsmerter som måske var der inden timen, var forsvundet. Og jeg har følt mig glad og let. Det har været en tiltrængt ugentlig pause fra hverdagens larm og stress. Kan kun anbefale et yogaforløb hos Pure Yoga til alle der har lyst til at gøre noget godt for dem selv." - Camilla Colding-Jørgensen

"Som danser er jeg vant til at bruge min krop rigtig meget og yogatimerne hos Barbara er et super godt supplement til min dans, de giver mig den fysiske og mentale styrke, jeg har brug for, og skaber ro og balance. Barbaras undervisning er meget professionel - hun er en god vejleder og giver dig god tid til at forstå din krop bedre. Et yogaforløb hos Pure Yoga er absolut den bedste gave du kan give dig selv. :)" - Cathrine Karlsson

"My takeaway from the yoga classes with Barbara has been a relief from physical and mental stress. The course has given me a period of time, every week, in which I can simply relax, and be in contact with myself, balance my emotions and achieve a state of inner piece that has become very important for me. I'm able to perform better in my work, I have more energy and mental focus to complete the tasks." - Vera Carvalho