Yogini Retreat i den magiske skov (kun for kvinder)

26-28. april 2019, Sverige, Ryd

Click here for English version

  • Har du mistet kontakten til dig selv i hverdagens travlhed?
  • Længes du efter mere forbindelse til dig selv og din indre visdom?
  • Ønsker du mere balance og kærlighed?
  • At blive støttet i et feminint fællesskab?

Så kom med på dette nærende kvinderetreat i de smukke svenske skove til foråret. Vi vil fordybe os i "connection practices" såsom yoga, meditation, afspænding, dans, refleksionsøvelser, sharing cirkler, gåture i skoven, nyde den dejlige sauna ved søen og spise lækker vegetarmad.

Når vi ikke har undervisning eller anden fælles aktivitet kan du slappe af i din hytte eller ved brændeovnen i fællesstuen, nyde stilheden og naturen - alene eller sammen med andre.

Retreatet er for kvinder, som har brug for en pause fra hverdagen, for at genskabe kontakten til sig selv og finde tilbage til deres feminine essens og kerne. Det er også for kvinder, som måske sidder fast i nogle ting i deres liv, men ønsker inspiration og positive forandringer.

Du vil tage hjem fyldt op med ro, ny energi, inspiration, kærlighed og glæde i krop og sjæl. Du vil opnå større klarhed omkring dig selv og hvilke forandringer du evt. vil skabe i dit liv.

DATO & TID

Fra fredag den 26. april 2019 kl. 13:30

Til søndag den 28. april 2019 kl. 15:00

UNDERVISNING

Gennem forskellige øvelser såsom hatha flow yoga, yin og blid yoga, åndedrætsøvelser, guidede meditationer, visualiseringer og afspænding vil vi skabe kontakt til krop, sind og sjæl. Derudover vil der være dans, refleksionsøvelser og sharing cirkler.

Det er en fordel, hvis du har prøvet yoga før, men undervisning laves på en måde, så alle kan følge med.

Temaer vi vil udforske:

  • Feminin essens, flow og kraft
  • Hvordan du skaber mere selvkærlighed og selvomsorg
  • Hvordan du (gen)finder og skaber magi i dit liv
  • Hvad er det din sjæl kalder dig til i dit liv nu

***BEMÆRK! Hvis der er udenlandske deltagere med, vil undervisningen foregå på let forståeligt engelsk.***

PROGRAM

Du modtager detaljeret program når du har tilmeldt dig. Der er 10-12 timers undervisning i alt.

STEDET

Retreatet foregår på det nyistandsatte retreatsted "Skoven Kalder" i de svenske skove ned til en skøn, stille sø. Dette er en smuk ødegård, med basal luksus og hygge. Vi bor i små hytter rundt omkring i skoven og hvor naturen på alle måder er tæt på os. Du skal også ud på en lille gåtur, når du skal i bad eller på toilettet fra din hytte. Måltider er i hovedhuset, hvor der også er hyggelig stue med pejs og udendørs lounge. Undervisningen foregår i den smukkeste yogasal med gulvvarme og panoramaudsigt til skoven. Der er yogamåtter og yogaudstyr. Der er sauna med udsigt til søen. Stedet er helt unikt og nærende for alle sanser.

"Skoven Kalder" ligger kun 2,5 times kørsel fra København i bil (ca. 7 km fra byen Ryd i Sverige). Se mere under transport.

SE BILLEDER AF STEDET HER.

Skoven kalder... Sjælen kalder... til et dejligt sted ude i naturen... til et sted inden i dig selv...

PRIS: 3995 kr./person som inkluderer undervisning, 2 overnatninger i delt dobbeltværelse (eller to-personers), alle måltider, kaffe/te og sauna sessioner.

Du tager selv linned og håndklæde med, eller det kan lejes for 100 kr/person.

Enkeltværelse: 500 kr. ekstra/person (begrænset antal)

BETALING

Depositum: 1500 kr. betales ved tilmelding for at sikre din plads. Restbeløbet betales senest 1. marts. (Jeg sender betalingsinfo ved tilmelding.)

Ved tilmelding fra og efter 1. marts betales det fulde beløb.

ANTAL PLADSER: 15

KLIK HER FOR TILMELDING

Q & A: Har du spørgsmål inden du tilmelder dig? Kontakt mig på pureyogadk@gmail.com og book en afklarende samtale på telefon eller Skype.

TRANSPORT

”Skoven Kalder" ligger ca. 7 km fra byen Ryd og 35 km fra Karlshamn, ca. 2,5 times kørsel fra København i bil.

I BIL:

Hvis du kører i bil sender vi GPS koordinaterne 1-2 uger før retreatet.

I opfordres til samkørsel, som kan koordineres, når jeg ved hvem der er tilmeldt. Har du en bil og vil dele benzin- og broudgifter, kan kørslen frem og tilbage gøres for ca. 200 kr./person, hvis I er 4 i bilen.

MED TOG:

Fra Kbh. til Karlshamn: 2,5 time. Billetten koster ca. 400 kr. t/r. Find billetter på: www.sj.se

Fra Karlshamn kan vi arrangere fælles afhentning i bil. Dette koster ekstra.

BETINGELSER

Når du har indbetalt depositum på 1500 kr. er din tilmelding bindende. Restbeløbet skal betales senest 1. marts.

Afbudsregler: Afmelding kan ske skriftligt på email. Hvis du afmelder dig, refunderes depositum ikke. Hvis du afmelder dig inden 1. marts kan du få dit indbetalte beløb tilbage minus depositum. Fra den 1. marts gives ingen refusion, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden. Jeg skal have information herom.

I tilfælde af, at retreatet aflyses, refunderes hele dit indbetalte beløb. Retreat gennemføres ved minimum 10 deltagere.

TILMELD DIG HER

Q & A: Har du spørgsmål inden du tilmelder dig? Kontakt mig på pureyogadk@gmail.com og book en afklarende samtale på telefon eller Skype.